FAQ

Hoe log ik in?
Klik op inloggen, onderin het scherm. Geef  “Gebruikersnaam” en “Wachtwoord” en klik op “Inloggen”. Wanneer u nog niet bent ingelogd moet u zich eerst registreren.

Wachtwoord vergeten?
Geen probleem. Klik op “Inloggen”, onderin het scherm. Klik vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. Geef gebruikersnaam en e-mail (die je bij het registreren hebt opgegeven) op. Klik vervolgens op “Verzenden”.

Wijziging doorgeven?
Log in. Ga dan naar “Mijn instellingen”. Wijzig hetgeen en geef je huidige wachtwoord op.

Hoe geef ik mijn bron een link naar de homepagina vanwaar het afkomstig is?
Je kunt als bron zowel een link opgeven van een boek, tijdschrift etc. van je universiteit, hogeschool of cursusaanbieder vanwaar de video\'s afkomstig zijn. Om je bron een link te geven, doe je dit als volgt: http://www.jebron.nl/

Hoe kan ik een link via mijn site geven naar mijn video\'s?
Ga naar de inlogpagina. Log in en klik op “Cursuspagina”. Neem de code over uit je adresbalk.

Mijn aanbod staat nog niet op de site?
Het kan zijn dat je video\'s nog niet zijn nagekeken. Wanneer je video\'s niet worden geaccepteerd, zal de pagina worden verwijderd. Dit kan je zien in je inlogscherm, wanneer de resultatenpagina niet meer op je gebruikerspagina staat.

Hoe geef ik een resultatenpagina een beoordeling?
Je kunt alleen een pagina een aantal sterren geven wanneer je bent ingelogd.

Wat houdt op mijn inlogpagina mijn gemiddelde aantal sterren in?
De gemiddelde sterren van al je beoordeelde pagina\'s met video\'s die je heeft geschreven.

Hoe kan ik de zoekmachine van Studeren.com op mijn site plaatsen?
Kijk hiervoor op de pagina met de link “Webmasters”. Je hoeft alleen de code over te nemen van de zoekmachine die je wilt plaatsen op je site. Je kan ook de “Top 7” op je site publiceren. Ook hiervoor krijg je keus uit verschillende feeds die je gratis kunt opnemen op je eigen pagina. 

Online Coach nodig? · Search · Top Colleges · Blog · Disclaimer · Over Studeren.com · FAQ · Webmasters · Log in · Add college

© 2021 Studeren.com - Powered by OPH