• eBooks en PDFs
  • Professionele Zelfhulpboeken
  • Groeiboeken - Direct toepasbaar
  • Geschreven door Deskundige
  • Direct in je mailbox

Google Ads Succes - Het ultieme stappenplan (ebook)

(0 reviews)
€ 15 € 20

Het boek: Google Ads Succes - Het ultieme stappenplan als eBook. Ook verkijgbaar als PDF.

Beschrijving

Dit boek is ook beschikbaar als PDF. Het boek op deze pagina wordt als eBook geleverd.


Dit eCoaching boek (als eBook): “Google Ads succes - Het ultieme stappenplan voor effectieve online advertenties” is een boek over AdWords dat voor jouw bedrijf belangrijk is omdat AdWords (nu bekend als Google Ads) een zeer effectief online advertentieplatform is voor bedrijven van elke omvang om potentiële klanten te bereiken. Dit is een boek voor beginners en mediors.

 

Het boek legt alle stappen uit, helpt bedrijfseigenaren en marketeers om AdWords op de juiste manier te gebruiken om hun doelgroep te bereiken en hun marketingdoelen te bereiken. Het helpt je ook om je advertentiebudget op een efficiënte manier te besteden en je ROI te maximaliseren.

 

Het behandeld onderwerpen zoals het opzetten van een AdWords-account, het creëren van effectieve advertenties, het selecteren van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van biedingen en budgetten, het meten van de prestaties van advertenties en het verbeteren van de ROI. Achterin het boek staat alle termen nog eens uitgelegd als je snel een term wilt opzoeken.

 

Het boek legt je stap voor stap uit hoe je een goede campagne start. Het begint letterlijk bij het begin en neemt je stapsgewijs mee.

Dit boek biedt waardevolle informatie aan bedrijven en marketeers die hun online aanwezigheid willen verbeteren en hun klantenbestand willen vergroten.

Reviews

Nog geen reviews voor dit product.

Schrijf een review