• eBooks en PDFs
  • Professionele Zelfhulpboeken
  • Groeiboeken - Direct toepasbaar
  • Geschreven door Deskundige
  • Direct in je mailbox

Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en transacties tussen jou als klant en onze website, met betrekking tot de aankoop en levering van producten en diensten.

 

2. Bestellingen en Betalingen

2.1 Het plaatsen van een bestelling op onze website vormt een bindende overeenkomst tussen jou en ons.

2.2 Betalingen dienen te worden voldaan volgens de op onze website vermelde betaalmethoden. De prijzen zijn vermeld in de valuta die op onze website wordt weergegeven, tenzij anders aangegeven.

 

3. Levering

3.1 We streven ernaar om de bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. De geschatte levertijd wordt vermeld op onze website en is slechts indicatief.

3.2 Het risico van verlies of schade aan de producten gaat over op jou op het moment van levering.

 

4. Retourneren en Restituties

4.1 Indien je niet tevreden bent met een product, heb je het recht om het binnen een bepaalde periode te retourneren, zoals vermeld op onze website. Dit geld alleen voor boeken die niet digitaal zijn ontvangen.

4.2 Digitale boeken als digitale producten kunnen niet worden geruild of worden teruggebracht.

4.3 Restituties worden verwerkt volgens ons retourbeleid, zoals vermeld op onze website. Houd er rekening mee dat bepaalde voorwaarden van toepassing kunnen zijn op restituties.

 

5. Intellectuele Eigendomsrechten

5.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze producten, diensten en website, inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten, handelsmerken en patenten, blijven onze eigendom of van onze licentiegevers.

 

6. Aansprakelijkheid

6.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten, diensten of website.

6.2 Onze aansprakelijkheid is te allen tijde beperkt tot het bedrag dat je hebt betaald voor de betreffende producten of diensten. Dit geld niet voor digitale producten.

 

7. Privacy

7.1 De verwerking van persoonsgegevens wordt uitgevoerd in overeenstemming met onze privacyverklaring, die beschikbaar is op onze website.

 

8. Overmacht

8.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging, fout of nalatigheid die voortvloeit uit omstandigheden buiten onze redelijke controle, waaronder maar niet beperkt tot natuurrampen, stakingen, technische storingen of overheidsmaatregelen.

 

9. Geschillenbeslechting

9.1 Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in overeenstemming met de geldende wetgeving.

 

10. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

10.1 Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie van de algemene voorwaarden is altijd beschikbaar op onze website.

 

Laatst bijgewerkt: 5 juni 2023